בראוניז שוקולד עם קמח טף (ללא גלוטן)

הנה מתכון, שלכאורה לא “ראוי” להופיע באתר שמדבר על אורח חיים בריא, בריאות…

כיוון שיש במתכון סוכר/ חמאה…

אבל!!! המתכון הזה מאוד מתאים לאתר שלנו “תודעה מזינה” וגם להגדרה אותה מבינים ולומדים בקורסי “תודעה מזינה” והיא “מתוק פחות מזיק”,

אין מתוק בריא, יש מתוק פחות מזיק, כיוון שמתוך רצון לבריאות, וביחד עם זאת “התמכרות” למתוקים, כשאנחנו פוגשים הגדרה “מתוק בריא”, בד”כ נאכל יותר ונקבל נזק גדול והתרחקות מהמטרה במקום בריאות.

יתרון גדול למתכון זה שהינו מקמח טף.

טף הינו דגן נפלא, עם 8 חומצות אמינו חיוניות, כמות ברזל וסידן נפלאים יחסית לדגנים

ואין בו גלוטן.

לגבי הסיבה מדוע רצוי לכולנו להמעיט בצריכת גלוטן, למען איזון במשקל, ואיזון בריאות בכלל ממליצה לכם לצפות בסרטון שהכנתי וקיים באתר “בראוניז ללא גלוטן לכולנו”

הכי חשוב לא לצרוך מוצרי מדף “ללא גלוטן” שלרב מזיקים ודלים במרכיבים חיוניים לתפקוד הגוף/ חיינו.

בראוניז:

2- חבילות של שוקולד מריר להמיס עם 100 גרם חמאה, ולכבות את האש,

להוסיף לתוך הסיר:

3/4 סוכר דמררה (ניתן גם לעשות עם סטיביה לסוכרתיים בעיקר.)

3 ביצים, כפית תמצית וניל, כוס קמח טף, לערבב

והעביר לשתי תבניות של אינגלש קייק לאפות כ-20 דקות לסמן חיתוכים לפרוסות בעוד זה חם,

ובתיאבון:)

לשיתוף: