טחינה קישוא

טחינה משומשום עשירה בסידן, ברזל…אך גם בשומן, מתכון נפלא זה עם הקישוא (טרי עם קליפתו),

מאפשר לקבל מאותה כמות טחינה יותר מינרלים ופחות שומן.

נפלא לשלב עם ירקות על תחתית חומוס (מתכון “תחתיות חומוס” קיים בטיפים ומתכונים)

טחינה קישוא
10-12 מנות

אופן ההכנה

 

החומרים

 

 

מערבבים בממחה את כל המצרכים ביחד מלבד הטחינה.

 

 

2 קישואים גדולים או ארבעה בינוניים

4 כפות שמן זית

6 שיני שום

1/2 כוס לימון

1/2 כפית כמון

קמצוץ פלפל אדום חריף

2 כפיות פפריקה

11/2 כפית מלח אטלנטי

 

☼ֹ————————————————————————☼

 

מוסיפים את הטחינה ומערבלים עד שמתקבלת מחית חלקה.

 

 

11/4 כוס טחינה

 

לשיתוף: