פשטידת כרישה, ללא גלוטן

פשטידה נפלאה ללא גלוטן.

כשמורידים צריכת גלוטן מהתפריט, יש לשים לב לא להשתמש בקמחים “רקים” מכל תוכן חיוני,

כמו קמח תפו”א, קמח טפייוקה, קמח תירס ועוד.

בפשטידה זו השימוש בקמח חומוס (לקמח מקטניה יש יתרונות שנכון לעיתים לשלב)  .

כרישה, ממשפחת הבצליים, ירק נפלא , רצוי בתפריט לשלב גם צריכתו בצורתו הטרייה (למשל בסלט),

על מנת לקבל את הנוטריינטים החיוניים לתפקוד הגוף, כמו גם מרכיבים אנטי דלקתיים, שאינם נשארים באפיה.

פשטידת כרישה

אופן ההכנה החומרים
לטגן במחבת את הבצל והכרישה להזהבה בהירה 3 בצלים גדולים קצוצים

4 גבעולי כרישה חתוכים לעיגולים (החלק הבהיר) (ניתן להשתמש בסנפרוסט)

☼ֹ————————————————————————☼

להוסיף את הפטריות 2 כוסות פטריות שמפיניון חתוכות

☼ֹ————————————————————————☼

להסיר מהאש ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב 5 כפות שמן זית

3 ביצים

כוס קמח חומוס

כפית אבקת אפיה

מלח, פלפל גרוס, אגוז מוסקט

☼ֹ————————————————————————☼

להעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום של 1800 כ- 40 דקות

לשיתוף: