בראשית זו המילה שעלתה בי לאחר שטעמתי מהם בתוך התוהו ובוהו בלב בימים אלו.
הם רכים, ממש נימוחים מבפנים, כל כך טעימים שרק אחרי שתכינו תוכלו להרגיש עד כמה:)
גם את כדורי בראשית הכנתי באופן ספונטני כפי שאנחנו לומדים ״בתודעה מזינה״,
ידע ומודעות שמחוברים לגופנפש יוצרים מתכונים ספונטנים פשוטים ומדויקים תזונתית לדרך שבא לנו להרגיש. מזמינה אתכם להתבונן בעלה הסלק להמחיש עד כמה המזון שמיועד לנו מחובר לגופנפש ״בכל נימיו״ העלה ובו ממש דימוי לכלי הדם וזרימת הדם שבנו.
מה יש בכדורי בראשית?
בטטה גדולה- תמונה 3: לאפות כ15 דקות את הבטטה פרוסה לרצועות ( שמן זית ומלח) .
3 כרישה ו2 בצלים גדולים, לטחון במעבד מזון, בווק חם עם שמן זית להניח את התערובת הטחונה , להוסיף תיבול לפי הטעם ( פלפל, מלח, כמון, אגוז מוסקט) לערבב ולאחר כמה דקות להוסיף את עלי הסלק הקצוצים ולכבות את ״האש״.
שלב האיחוד: הבטטות, והתערובת בווק ביחד עם חצי כוס קמח חומוס נכנסים לקערה- מתערבבים להם יחדיו בחדווה ולהוסיף תוך ערבוב 2 ביצים.
כדורי בראשית בהתהוותם: לכדרר כדורים קטנים וחיוניים על מגש עם נייר אפיה , להכניס לתנור חם כ40 דק עד להתגבשות הכדור בשכבה קשיחה/ קריספית מבחוץ ( זמן האפיה משתנה, ממליצה להציץ תוך כדי ולבדוק ). בהגשה שילבתי ממרח פסטו בייתי מזין וחיוני💚🍀 בימים אלו ממליצה ליצור הפוגות קטנות של יותר עשייה ופחות מחשבה. הפעולה, העשיה מרגיעה ויוצרת זרימה והשפעה חיובית על ״ כח החיים״. חיבוק גדול בתפילה ובאמונה לבריאות החטופים וחיילינו שיחזרו עטופים באהבה הביתה בשלום ובקרוב מאוד💚💚