מתכון שקיבלתי ממשתתפת יקרה, בקורס "תודעה מיזנה" וערכתי בו שינויים קלים,
בשיטת "תודעה מזינה" אנחנו לומדים שאין "מתוק בריא", אלא "מתוק פחות מזיק"
עוגיות אלו הן בהחלט"מתוק פחות מזיק",
יש בהן איזון תזונתי נכון, יש בהן גם את יתרונות קטניית החומוס (ראו מאמרים מצורפים באתר)
העוגיות ללא גלוטן שזהו יתרון לכולנו.
לחיי החיוניות:)
עוגיות חומוס
אופן ההכנה | החומרים |
להשרות ולבשל גרגירי חומוס עד לריכוכם |
3.5 כוסות גרגרי חומוס מבושל
|
☼ֹ————————————————————————☼
לחמם תנור ל- 180 מעלותלרפד תבנית בנייר אפיה
|
2כפות שמן קוקוס |
☼ֹ————————————————————————☼
לטחון לעיסה אחידה במעבד מזון את גרגירי החומוס להוסי מוסיפים את שמן קוקוס, וניל, טחינה, אבקת אפיה, מייפל והשוקולד |
3 כפות טחינהכף תמצית וניל כפית אבקת אפיה 1/4 כוס סירופ מייפל אמיתי 200 גר' שוקולד מריר (עדיף איכותי) |
☼ֹ————————————————————————☼
. ליצור, בידיים רטובות, כדורים שווים בגודלם מהעיסה ולהניח בתבנית במרווחים לאפות כ- 15 דקות |
☼ֹ————————————————————————☼