מעדן צ’יה בחלב שקדים עם פירות

מעדן ציה

מעדן טעים מאוד שהוא מנה תזונתית מדהימה, למשל כארוחת ביניים….
צ’יה הינו ממשפחת הגרעינים, ייחודו בכך שעשיר מאוד בחומצתשומן חיונית, אומגה 3, אין צורך לטחון את הגרעינים כדי לקבל את האומגה 3.
חלב שקדים יתרונותיו בהשפעתו הבסיסית והרצויה על הגוף וכן עשיר בסידן.
חלב טרי בייתי קל להכנה:
כוס שקדים (מומלץ להשרות אותם במים כשעתיים)
3.5 כוסות מים
2 תמרים
כף תמצית וניל טהורה
לטחון בבלנדר, לסנן בשקית סינון ולרוויה:)
את המעדן ניתן להכין גם על בסיס מים ולא על בסיס חלב שקדים.
כיצד מרכיבים את המעדן?
על כל 1 כף צ’יה- 3 כפות חלב שקדים/ מים
לערבב כדי לזרז יציאת מרכיב מוצילגי מגרעיני הצ’יה שיוצר את המעדן.
ניתן להניח במקרר לשעתיים ולערבב מידי פעם. המעדן יכול להיות במקרר עד יומיים.
בהגשה:
לשים את הכמות הרצויה מהמעדן שנוצר,
להוסיף פרי חתוף
קוקוס לפי הטעם
באם חסרה מתיקות ניתן להוסיף מעט סירופ מייפל טבעי מעל
לבריאות:)

לשיתוף: