עוגיות הלנה

12920464_1076058335766408_4316608220820837926_n 12512247_1076058325766409_2297710324893010503_n

עוגיות הלנה, נפלאות ופשוטות מאוד להכנה. ללא אפייה, לכן גם השומן החיוני באגוזים אינו מתחמצן ונשאר כמועיל לנו.

הן ללא גלוטן וביצים וכן מתאימות לפסח. שומרים אותן במקפיא (“במקפיא המפנק” כפי שאני מכנה התארגנות נכונה)

מתכון לפניכם, תהנו:)

 

אופן ההכנה

 

החומרים
 

לשים במעבד מזון את המצרכים

 

 

400-500 גרם אגוזי מלך
400 גרם שקדים

100 גרם אגוזי ברזיל
200 גרם פירות יבשים

(משמשים, צימוקים, תמרים)

☼ֹ————————————————————————☼

 

 

להעביר לקערה ולהוסיף את הקוקוס

לערבב

 

קוקוס לפי  הטעם (בערך כוס)

☼ֹ————————————————————————☼

 

 

להביא לרתיחה

לשפוך את הנוזל לתערובת ולערבב

 

 

100 גרם דבש
3 כפות גדושות של שמן קוקוס

☼ֹ————————————————————————☼

 

לשפוך התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולהניח מעליה נייר אפייה נוסף

לרדד במערוך לעובי הרצוי

לשמים במקרר להתייצבות

לחתוך לקוביות ולהקפיא

☼ֹ————————————————————————☼

לשיתוף: