עוגת בננות ללא תוספת סוכר וללא גלוטן

מתכון נפלא שקיבלתי כמרצה ברידמן מסטודנטית יקרה לפני שנים וערכתי בו שינויים קלים,

בשיטת “תודעה מזינה” אנחנו לומדים שאין “מתוק בריא”, אלא “מתוק פחות מזיק”

 עוגה זו היא בהחלט “מתוק פחות מזיק”, יש בה איזון תזונתי נכון וקבלת מינרלים חיוניים.

העוגה ללא גלוטן שזהו יתרון לכולנו.

לחיי החיוניות:)

עוגת בננות ללא תוספת סוכר

אופן ההכנה החומרים
לערבל במיקסר או בלנדר את הבננות יחד

עם התמרים ליצירת עיסה

3  בננות בשלות
8  תמרים מזן מג’הול מגולענים

☼ֹ————————————————————————☼

לערבב את העיסה עם שאר הרכיבים

לצקת את הבלילה לתבנית

 

4-6 ביצים

3  כפות טחינה גולמית/ שקדייה
מיץ מ1/2 לימון
2  כפיות קינמון
0.5  כוס קמח קוקוס
כפית סודה לשתייה

☼ֹ————————————————————————☼

לאפות בחום °180 מעלות בערך 45 דקות

☼ֹ————————————————————————☼

לשיתוף: