עוגיות הלנה, נפלאות ופשוטות מאוד להכנה. ללא אפייה, לכן גם השומן החיוני באגוזים אינו מתחמצן ונשאר כמועיל לנו.
הן ללא גלוטן וביצים וכן מתאימות לפסח. שומרים אותן במקפיא ("במקפיא המפנק" כפי שאני מכנה התארגנות נכונה)
מתכון לפניכם, תהנו:)
אופן ההכנה
|
החומרים |
לשים במעבד מזון את המצרכים
|
400-500 גרם אגוזי מלך 100 גרם אגוזי ברזיל (משמשים, צימוקים, תמרים) |
☼ֹ————————————————————————☼
להעביר לקערה ולהוסיף את הקוקוס לערבב |
קוקוס לפי הטעם (בערך כוס) |
☼ֹ————————————————————————☼
להביא לרתיחה לשפוך את הנוזל לתערובת ולערבב
|
100 גרם דבש |
☼ֹ————————————————————————☼
לשפוך התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולהניח מעליה נייר אפייה נוסף לרדד במערוך לעובי הרצוי לשמים במקרר להתייצבות לחתוך לקוביות ולהקפיא |
☼ֹ————————————————————————☼