את עוגת שוקולד אבוקדו ממליצה לכם לא לפספס,
זו הפתעה מהממת, טעימה וכ"כ פשוטה להכנה, זו ממש עוגת גלידה מוס שוקלד.
כיוון שהיא עוגה ללא אפייה, נשמרים בה אכויות תזונתיות חיוניות,
שומרים אותה במקפיא ואין צורך להפשיר אותה לפני ההגשה/ אכילה.
לחיי החיוניות:)
החומרים | אופן ההכנה |
שכבת הבסיס:2 כוסות אגוזים 6-7 תמרים מעט קקאו | מעבדים במעבד מזון את החומרים ומשטחים בתבנית פיירקס |
☼ֹ————————————————————————☼
השכבה העליונה: 3-4 אבוקדו כף קקאו כ- 4 כפות דבש | מעבדים את החומרים לשכבה העליונה במעבד מזון ומורחים על הבסיס בעזרת מרית |
☼ֹ————————————————————————☼
ניתן לקשט בחצאי תותים או פרוסות בננה |
☼ֹ————————————————————————☼