חומרים:
3 כוסות קמח טף
¾ כוס סוכר דמררה
4 ביצים
כף שמן קוקוס
שקית קטנה אבקת אפייה
גרידת לימון+ מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים לעיסת בצק ולהדק בתחתית התבנית מחצית מכמות הבצק
תבנית פיירקס מלבנית או 2 תבניות אינגליש קייק *
☼ֹ————————————————————————☼
שכבת התפוחים:
לפרוס שכבות של תפוחים מעל הבצק שהושטח בתבנית, בינהן לפזר סוכר קוקוס וקינמון
כ 5-6 תפוחים קלופים ופרוסים
2 כפות סוכר קוקוס
קינמון
☼ֹ————————————————————————☼
המחצית שנותרה מהבצק:
לפורר מעל שכבות התפוחים ולאפות בחום בינוני כשעה
(חשוב להציץ ולראות שאכן התפוחים התרככו והעוגה קיבלה מצד אחד את הרטיבות מהתפוחים ומצד שני את הקריספיות מהבצק)
לחיי החיוניות:)